Papier van eigen (zee)bodem te koop!

6 juli 2016 | Nieuws

Een prachtige brochure. Een stijlvolle uitnodiging. Origineel inpakpapier of bijzonder notitieblokje. Stop met zoeken naar de mooiste bijpassende papiersoort. Vanaf vandaag kies je voor het papier van Almere. Want het papier is 100% gerecycled, gemaakt van waterplanten van eigen waterbodem. Er is papier in A3- of A4-formaat, van 80, 160 of 260 gram. De kwaliteit is hoog en het papier heeft letterlijk een groen hart en een mooi verhaal. Een die bij je maatschappelijk verantwoorde doeleinden past of bij jouw eigen groene hart.

Want in de almaar groeiende stad Almere kijken we steeds naar kansen om afval te verminderen. Om producten opnieuw te gebruiken of waardevoller te maken. Zoals de gemaaide waterplanten. We maaien deze planten om de overlast voor waterrecreanten zoveel mogelijk te beperken. De gemeente heeft samen met ondernemers gekeken hoe zij het afval van de planten een tweede leven kunnen geven. Het unieke papier van Almere is een van de mogelijkheden die nu voor iedereen verkrijgbaar is.

Sample? Papier bestellen?
Het recept van dit papier is ontwikkeld door het bedrijf Millvision en verkrijgbaar bij Antalis in Almere. Wil je een sample ontvangen? Wil je papier meteen afnemen? Just Ask Antalis. E-mail: papieradvies.nl@antalis.com of jet.vandergrient@antalis.com

image009  image013  image2image008  20151110_112703  20160706_134318